Prijemny chvilky zazivam...

13. 12. 2007 12:41
Rubrika: Nezařazené

... asi je to mala naplast na moje stresy a hrouceni z povinnosti, ktery se snazim stihat.

Tak treba v pondeli sem videla film Once. v souvislosti s timhle filmem me napadaji jenom dve slova a ty slova sou "cista krasa". Vazne, kdo ste ten film nevideli, dete na nej.

Glen i Marketa sou tak civilni, ze jim nejde neverit. Budete jim behem filmu strasne fandit a mozna v jednom z tech dvou najdete i kousek ze sebe. Na konci filmu ve vas bude dojizdet pointa. V hlave vam bude tepat otazka "proc?". A k tomu vsemu vam bude hrat hudba, co vam nenapadne roztrha srdce (na dva kusy minimalne), s textama, ktery maji silu vypovedet o zivote vic nez fundovana prednaska...

 

...you have suffered enough

and warred with yourself

it´s time that you won...

 

A vcera sem na chvili posedela s bratrankem Jenikem a jeho milou Alenou, abych se mohla ujistit, ze spokojeny vztahy nejsou domenou jenom generace mejch rodicu, ale ze je muzou prozivat i lidi, co sou jenom o par let starsi nez ja. Fakt asi neznam vic v pohode par, oba neuveritelne vtipny a spolecensky, trosku parani, trosku drsnaci a hlavne muzikanti v jedny kapele.

Asi dvacetkrat se oslovili "zlato", jedenactkrat "lasko", trikrat "prdelko" a jednou "ty svine". Sem tam se zvedli, nahnuli se k sobe pres stul, dali si pusu a zase si sedli. Honza delal srandicky a Alena nam ukazovala v mobilu fotky jejich patnactimesicni Adelky.

Z jejich chovani sem citila presne to, co sem si vzdycky myslela, ze uz v sesti nebo sedmiletym vztahu nemuze bejt.

Vcera sem zjistila, ze muze, a dodalo mi to dost nadeje.

Zobrazeno 1185×

Komentáře

maree

Ty ani nevíš, co to pro mně znamenalo, když jsem otevřela tenhle článek a jako první mi padl zrak na veršíky z Falling Slowly, veršíky, které tak dobře znám... a tak Ti chci poděkovat za připomenutí téhle malé náplasti. jdu si ji najít v playlistu a znova se pustit do života. díky :-) M

makabrozni-spelunka

jej, to sem rada. taky bych potrebovala vzpruhu, ale tahle pisnicka me spis vrha do rozbolavenejch stavu...

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona